• Persoonlijk cadeau

  Gratis personaliseren
  én cadeauverpakking

 • Direct geleverd

  Kies ZELF de verzenddatum.

 • Laagste prijs

  Al 15 jaar altijd
  de laagste prijsgarantie.

€ 25,00
p.p.

Gun uzelf een rustgevende dag en ontdek de ontspanningsmogelijkheden in een watertempel! Verzorg uw huid en spieren in een hydromassagebad, kom tot rust met onderwatermuziek of in één van de sauna's. Het maakt niet uit wat u doet; deze dag staat in het teken van rust en ontspanning!

... (Buggenhout, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 81,00
voor 2 personen

Geniet van een wel heel bijzonder avondje uit: de saturday night cruise! Tijdens deze sfeervolle avondcruise op de Maas geniet u van een uitgebreid diner. Elke maand heeft de cruise een ander thema en wordt het diner aangepast... Laat u verrassen!

... (Maastricht, Limburg (NL)) Meer informatie >
€ 150,00
p.p.

Oké... gas los en gaan! Met dit arrangement krijgt u de kans om in een raceklare BMW een aantal rondes los te gaan op een racecircuit naar keuze! U krijgt eerst de theorie uitgelegd, dan rijdt u mee met een ervaren coureur en vervolgens gaat u zelf racen!

... (Circuit Zolder (BE), Zandvoort (NL) of Assen (NL)) Meer informatie >
€ 39,00
p.p.

Ga voor een super dag in Londen! In een comfortabele bus wordt u naar Londen gereden en in de vroege ochtend komt u aan in één van de mooiste steden van Europa. Na een korte stadstour kunt u op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen. En helemaal lekker: aan het einde van de dag wordt u weer relaxed terug naar België gereden!

... (Londen, Engeland) Meer informatie >
€ 65,00 voor max 4 personen

Midden in de mooie natuur een prachtige fotoshoot van jullie samen... een onvergetelijke herinnering! Bos, strand, weide en speelplaatsen: jullie kiezen samen met de fotografe de perfecte locatie. Of het nu met z'n tweetjes, drietjes of viertjes is... de keuze is aan jullie!

... (De Hoge Kempen, Limburg ) Meer informatie >
€ 65,00
voor 2 personen

Ga samen heerlijk varen op het kanaal Nieuwpoort-Duinkerke! Het kanaal loopt onder andere van Koksijde naar de stad Veurne. Tussen het varen door kunnen jullie genieten van een heerlijke picknick! Het elektrische bootje is makkelijk te besturen, comfortabel en wat ook heel fijn is: hij vaart geluidloos!

... (Koksijde, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 29,99 voor 1 uur

Ga voor een originele en vooral heel leuke rondrit door het mooie Brussel. De Tuk Tuk staat voor u klaar: u hoeft alleen maar in te stappen en te gaan genieten! Zodra de Tuk Tuk gaat rijden, start ook de audio tour, dus geen mooie plek of informatie in Brussel die u mist!

... (Brussel) Meer informatie >
€ 219,00
voor 2 personen

Samen met jullie hoofd in de wolken? Zoek dan romantisch de wolken op! Ga samen voor een verwenvlucht van 30 minuten, met hoog in de lucht een aperitief. Na deze romantische vlucht kunnen jullie gaan genieten van een heerlijk diner incl. drank met na afloop een verwenpakket.

... (Wevelgem, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 59,50
p.p.

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari!

... (Diverse locaties in Nederland, België en Duitsland) Meer informatie >
€ 49,70
voor 2 personen

Begeef u in zomerse sferen: een mooie vaartocht over het "Kempense Lake District". Terwijl u van de mooie natuur langs het water geniet, krijgt u een heerlijke barbecue geserveerd. Muziek, kabbelend water en lekker eten: dat wordt genieten!

... (Mol, Antwerpen & Lommel, Limburg ) Meer informatie >
€ 35,00
p.p.

Vergeet de modelvliegtuigjes maar... Leer nu vliegen met een drone! Dankzij deze workshop leert u hoe u deze nieuwste rage moet besturen. U leert kleine maar ook grote drones te besturen en u kunt aan het einde zelfs een hindernisparcours vliegen.

... (Willebroek, Antwerpen, Sint-Truiden & Diepenbeek, Limburg) Meer informatie >
€ 85,00
voor 2 personen

Ga terug in de tijd met een schitterende oldtimer uit 1929 of 1932. Na een welkomstdrankje stapt u in de oldtimer met chauffeur en wordt u gereden langs de idyllische kreken van het Meetjesland. Bij terugkomst kunt u genieten van een huisgemaakt dessert met koffie.

... (Sint-Jan-in-Eremo, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 70,00
p.p.

Sommige dingen moet je gedaan hebben in je leven: duiken als een dolfijn en vliegen als een vogel. En dat ga je dus met dit arrangement doen! Nadat je in een wetsuit bent gehesen, ga je een compleet nieuwe sensatie beleven!

... (Wevelgem, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 49,00
voor 2 personen

Uw vriend(in) vindt een spa heerlijk, maar dan wel met badkleding aan? Dan is dit direct opgelost met dit arrangement, hier is badkleding namelijk verplicht. Geen excuus meer om niet heerlijk samen te gaan genieten van o.a. een lekkere hammam, de sauna, belevenisdouche en nog veel meer!

... (Kortrijk, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 22,00
p.p.

In het historische stadshart van Gent wordt u even helemaal ondergedompeld in Schotse sferen! Ervaar de diversiteit van whisky door het proeven van verschillende malt whisky's. De zeer ervaren whiskykenner vertelt u daarbij alles over deze prachtige drank.

... (Gent, België) Meer informatie >
€ 120,00
voor 2 personen

Wat geef je iemand die van een lekker "pintje" houden? Een compleet bierarrangement! Alles komt aan bod: lekkere streekbiertjes, een heerlijke overnachting, uitgebreid ontbijt, een knooppuntenkaart met 7 routes langs brouwers en kroegen en zelfs een picknick met streekbier.

... (Lieder, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >