• Persoonlijk cadeau

  Gratis personaliseren
  én cadeauverpakking

 • Direct geleverd

  Kies ZELF de verzenddatum.

 • Laagste prijs

  Al 15 jaar altijd
  de laagste prijsgarantie.

€ 25,00
p.p.

Gun uzelf een rustgevende dag en ontdek de ontspanningsmogelijkheden in een watertempel! Verzorg uw huid en spieren in een hydromassagebad, kom tot rust met onderwatermuziek of in één van de sauna's. Het maakt niet uit wat u doet; deze dag staat in het teken van rust en ontspanning!

... (Buggenhout, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 150,00
p.p.

Oké... gas los en gaan! Met dit arrangement krijgt u de kans om in een raceklare BMW een aantal rondes los te gaan op een racecircuit naar keuze! U krijgt eerst de theorie uitgelegd, dan rijdt u mee met een ervaren coureur en vervolgens gaat u zelf racen!

... (Circuit Zolder (BE), Zandvoort (NL) of Assen (NL)) Meer informatie >
€ 82,00
voor 2 personen

Geniet van een wel heel bijzonder avondje uit: de saturday night cruise! Tijdens deze sfeervolle avondcruise op de Maas geniet u van een uitgebreid diner. Elke maand heeft de cruise een ander thema en wordt het diner aangepast... Laat u verrassen!

... (Maastricht, Limburg (NL)) Meer informatie >
€ 39,00
p.p.

Ga voor een super dag in Londen! In een comfortabele bus wordt u naar Londen gereden en in de vroege ochtend komt u aan in één van de mooiste steden van Europa. Na een korte stadstour kunt u op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen. En helemaal lekker: aan het einde van de dag wordt u weer relaxed terug naar België gereden!

... (Londen, Engeland) Meer informatie >
 • Feestelijk verpakt
 • Direct geleverd
 • Hoge klanttevredenheid
€ 65,00 voor max 4 personen

Midden in de mooie natuur een prachtige fotoshoot van jullie samen... een onvergetelijke herinnering! Bos, strand, weide en speelplaatsen: jullie kiezen samen met de fotografe de perfecte locatie. Of het nu met z'n tweetjes, drietjes of viertjes is... de keuze is aan jullie!

... (De Hoge Kempen, Limburg ) Meer informatie >
€ 59,99 voor 1 uur

Ga voor een originele en vooral heel leuke rondrit door het mooie Brussel. De Tuk Tuk staat voor u klaar: u hoeft alleen maar in te stappen en te gaan genieten! Zodra de Tuk Tuk gaat rijden, start ook de audio tour, dus geen mooie plek of informatie in Brussel die u mist!

... (Brussel) Meer informatie >
€ 219,00
voor 2 personen

Samen met jullie hoofd in de wolken? Zoek dan romantisch de wolken op! Ga samen voor een verwenvlucht van 30 minuten, met hoog in de lucht een aperitief. Na deze romantische vlucht kunnen jullie gaan genieten van een heerlijk diner incl. drank met na afloop een verwenpakket.

... (Wevelgem, West-Vlaanderen) Meer informatie >
65,00
p.p.

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari!

... (Diverse locaties in België en Nederland) Meer informatie >
€ 61,00
voor 2 personen

Een gezellige avond uit, lekker met z'n tweetjes? Dan is deze 3 uur durende rondvaart op de Ribbekesboot zeker iets voor u. Terwijl u geniet van het mooie uitzicht op de prachtige skyline van Antwerpen worden er voor u lekkere, sappige ribbetjes à volonté geserveerd.

... (Antwerpen (BE)) Meer informatie >
€ 35,00
p.p.

Vergeet de modelvliegtuigjes maar... Leer nu vliegen met een drone! Dankzij deze workshop leert u hoe u deze nieuwste rage moet besturen. U leert kleine maar ook grote drones te besturen en u kunt aan het einde zelfs een hindernisparcours vliegen.

... (Diepenbeek, Sint-Truiden, Rumst, Ninove) Meer informatie >
 • Feestelijk verpakt
 • Direct geleverd
 • Hoge klanttevredenheid
€ 85,00
voor 2 personen

Ga terug in de tijd met een schitterende oldtimer uit 1929 of 1932. Na een welkomstdrankje stapt u in de oldtimer met chauffeur en wordt u gereden langs de idyllische kreken van het Meetjesland. Bij terugkomst kunt u genieten van een huisgemaakt dessert met koffie.

... (Sint-Jan-in-Eremo, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 22,00
p.p.

In het historische stadshart van Gent wordt u even helemaal ondergedompeld in Schotse sferen! Ervaar de diversiteit van whisky door het proeven van verschillende malt whisky's. De zeer ervaren whiskykenner vertelt u daarbij alles over deze prachtige drank.

... (Gent, België) Meer informatie >
€ 249,00
voor 2 personen

Een zee aan kaarsjes en fakkels wijzen u de weg naar uw romantische verblijf. U overnacht in een uniek huisje, verdeeld over 3 verdiepingen. De "kunstenaarskamer van de Elfen"... Een luxe diner én ontbijt maken uw droomnacht samen helemaal compleet!

... (Ferrières, Luik) Meer informatie >
€ 120,00
voor 2 personen

Wat geef je iemand die van een lekker "pintje" houdt? Een compleet bierarrangement! Alles komt aan bod: lekkere streekbiertjes, een heerlijke overnachting, uitgebreid ontbijt, een knooppuntenkaart met 7 routes langs brouwers en kroegen en zelfs een picknick met streekbier.

... (Lierde, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
 • Feestelijk verpakt
 • Direct geleverd
 • Hoge klanttevredenheid
€ 90,00
voor 2 personen

Bezoek het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Heerlijk verwarmd, geheel in sfeer aangekleed met een gezellig brandende open haard en met meer dan 200 fonkelende kaarsen. Hier staat een super-de-luxe 6-gangen brunch voor u klaar!

... (Berg en Terblijt (Maastricht), NL) Meer informatie >
€ 109,00
p.p.

Stap aan boord van de ferry voor een zorgeloze overtocht naar Londen. Na een gezellige avond en heerlijke overnachting is het tijd om Londen te gaan ontdekken! Bezoek de leukste bezienswaardigheden in deze bruisende stad en in de avond gaat u weer aan boord voor de terugreis.

... (Vanaf Hoek van Holland (NL)) Meer informatie >
€ 24,00
voor 2 personen

Hoe is het eerste pintje eigenlijk ontstaan? Dat zult u in deze interactieve brouwerij gaan leren en beleven. U bent live bij het brouwproces. Loop door deze wel heel bijzondere brouwerij en kom alles te weten over deze heerlijke drank!

... (Antwerpen) Meer informatie >
€ 50,00
voor 2 personen

Een cinema beleving die werkelijk uniek is! Spannende elementen uit de film worden in de cinema werkelijkheid waardoor u nóg meer in de film betrokken wordt. Bekijk filmtoppers alsof u er zelf in mee speelt; wind door uw haren en de warmte van het vuur... dit wordt een sensatie!

... (Burcht, Antwerpen) Meer informatie >