• Persoonlijk cadeau

  Gratis personaliseren
  én cadeauverpakking

 • Direct geleverd

  Kies ZELF de verzenddatum.

 • Laagste prijs

  Al 15 jaar altijd
  de laagste prijsgarantie.

€ 49,00
voor 2 personen

In de prachtige koepelzaal van de Schouwburg in Antwerpen wordt iedere zondag een super-de-luxe brunch geserveerd. Een uitgebreid buffet à volonté, met heerlijke ontbijtgerechten en lekkere dessertjes!

... (Antwerpen) Meer informatie >
€ 150,00
p.p.

Oké... gas los en gaan! Met dit arrangement krijgt u de kans om in een raceklare BMW een aantal rondes los te gaan op een racecircuit naar keuze! U krijgt eerst de theorie uitgelegd, dan rijdt u mee met een ervaren coureur en vervolgens gaat u zelf racen!

... (Circuit Zolder (BE), Zandvoort (NL) of Assen (NL)) Meer informatie >
€ 39,00
p.p.

Ga voor een super dag in Londen! In een comfortabele bus wordt u naar Londen gereden en in de vroege ochtend komt u aan in één van de mooiste steden van Europa. Na een korte stadstour kunt u op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen. En helemaal lekker: aan het einde van de dag wordt u weer relaxed terug naar België gereden!

... (Londen, Engeland) Meer informatie >
€ 159,00
voor 2 personen

Maak een onvergetelijke tocht door Haspengouw op een Vespa! Ontdek samen de betoverende kastelen en de prachtige Haspengouwse vallei. Na de vesparoute geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in restaurant Place Verte, in het historische centrum van Sint-Truiden. La Vita è Bella!

... (Sint-Truiden en Haspengouw, Limburg) Meer informatie >
€ 78,00
p.p.

Wie droomt er niet van? Onder begeleiding van een ervaren piloot maakt u een kennismakingsvlucht. Neem zelf het stuur in handen en ervaar het bijzondere gevoel van zelf vliegen. Fasten your seatbelt and enjoy the flight!

... (Buzet, Henegouwen) Meer informatie >
€ 55,00
voor 2 personen

Samen een filmpje pakken is leuk, maar deze cinema biedt u zoveel meer! Zak lekker onderuit in uw VIP twin seat en geniet van de film, lekkere hapjes en een heerlijke fles Cava. Een uniek cinemaconcept in België!

... (Burcht, Antwerpen) Meer informatie >
€ 110,00
p.p.

Sommige dingen in het leven moet je gewoon van je bucketlist af kunnen strepen en dit is er één van! Beleef de magie van dolfijnen van dichtbij. U krijgt nu de kans om in hun wijze en vriendelijke ogen te kijken en daadwerkelijk contact te maken met de dolfijnen.

... (Brugge, West-Vlaanderen) Meer informatie >
 • Feestelijk verpakt
 • Direct geleverd
 • Hoge klanttevredenheid
€ 249,00
voor 2 personen

Een zee aan kaarsjes en fakkels wijzen u de weg naar uw romantische verblijf. U overnacht in een uniek huisje, verdeeld over 3 verdiepingen. De "kunstenaarskamer van de Elfen"... Een luxe diner én ontbijt maken uw droomnacht samen helemaal compleet!

... (Ferrières, Luik) Meer informatie >
€ 61,00
voor 2 personen

Een gezellige avond uit, lekker met z'n tweetjes? Dan is deze 3 uur durende rondvaart op de Ribbekesboot zeker iets voor u. Terwijl u geniet van het mooie uitzicht op de prachtige skyline van Antwerpen worden er voor u lekkere, sappige ribbetjes à volonté geserveerd.

... (Antwerpen (BE)) Meer informatie >
€ 40,00
p.p.

Gedurende deze vistocht gaat u garnalen vissen op de Noordzee. U vertrekt vanuit de haven van Oostende, waar kustvissers nog dagelijks verse garnalen aanvoeren. De door u gevangen garnalen gaat u ook zelf sorteren, spoelen, koken en... natuurlijk proeven!

... (Oostende, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 120,00
voor 2 personen

Wat geef je iemand die van een lekker "pintje" houdt? Een compleet bierarrangement! Alles komt aan bod: lekkere streekbiertjes, een heerlijke overnachting, uitgebreid ontbijt, een knooppuntenkaart met 7 routes langs brouwers en kroegen en zelfs een picknick met streekbier.

... (Lierde, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 70,00
p.p.

Sommige dingen moet je gedaan hebben in je leven: duiken als een dolfijn en vliegen als een vogel. En dat ga je dus met dit arrangement doen! Nadat je in een wetsuit bent gehesen, ga je een compleet nieuwe sensatie beleven!

... (Wevelgem, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 219,00
voor 2 personen

Samen met jullie hoofd in de wolken? Zoek dan romantisch de wolken op! Ga samen voor een verwenvlucht van 30 minuten, met hoog in de lucht een aperitief. Na deze romantische vlucht kunnen jullie gaan genieten van een heerlijk diner incl. drank met na afloop een verwenpakket.

... (Wevelgem, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 12,50
p.p.

Het is donker in Antwerpen... Een compleet in stijl geklede verhalenverteller loopt door de smalle straten...Terwijl u met een groepje meeloopt krijgt u de verhalen van helden en zondaars te horen. Laat u meevoeren naar de tijd waarbij angst maar ook humor aan bod gaat komen.

... (Antwerpen) Meer informatie >
 • Feestelijk verpakt
 • Direct geleverd
 • Hoge klanttevredenheid
€ 299,00
p.p.

Racen op het circuit is voor velen een droom. Deze complete racedag op Circuit Zandvoort is dan ook dé manier om u een dag lang een echte coureur te voelen! Van zelf rijden in een formulewagen tot meerijden met ervaren coureurs, u gaat het allemaal beleven!

... (Circuit Park Zandvoort (NL)) Meer informatie >
€ 90,00
voor 2 personen

Bezoek het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Heerlijk verwarmd, geheel in sfeer aangekleed met een gezellig brandende open haard en met meer dan 200 fonkelende kaarsen. Hier staat een super-de-luxe 6-gangen brunch voor u klaar!

... (Berg en Terblijt (Maastricht), NL) Meer informatie >
€ 98,00
voor 2 personen

Geniet van elkaar en van het romantische Gent. U hoort het kabbelende water langs uw boot gaan terwijl u langs de prachtigste gevels van de Graslei vaart. Ondertussen geniet u van een lekker glaasje Cava of glas typisch Gents bier. Nadat u de mooiste plekjes van Gent heeft gezien meert u aan voor een lekker diner.

... (Gent, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 59,00
p.p.

Tijdens deze 1.5 uur durende slipcursus begint u met een stukje theorie. Vervolgens gaat u de theorie in de praktijk toepassen waarbij u in de slipauto enkele noodstops maakt en de slippende auto onder controle leert te krijgen.

... (Brussel, Kortrijk, Limburg, Charleroi en Breda (NL) ) Meer informatie >
€ 109,00
p.p.

Stap aan boord van de ferry voor een zorgeloze overtocht naar Londen. Na een gezellige avond en heerlijke overnachting is het tijd om Londen te gaan ontdekken! Bezoek de leukste bezienswaardigheden in deze bruisende stad en in de avond gaat u weer aan boord voor de terugreis.

... (Vanaf Hoek van Holland (NL)) Meer informatie >
€ 12,00
voor 2 personen

Als deze cupcakes een schilderij zouden zijn dan hadden ze in een museum gehangen! Geniet lekker met een vriendin, moeder of zus van een kopje koffie of thee naar keuze en... van een overheerlijke cupcake! Enkele toppings om alvast een voorproefje te geven: blauwe bessencrème, Ferrero en American Cookies. Maak me gek!

... (Antwerpen of Deurne) Meer informatie >
€ 35,00
p.p.

Vergeet de modelvliegtuigjes maar... Leer nu vliegen met een drone! Dankzij deze workshop leert u hoe u deze nieuwste rage moet besturen. U leert kleine maar ook grote drones te besturen en u kunt aan het einde zelfs een hindernisparcours vliegen.

... (Diepenbeek, Sint-Truiden, Rumst, Ninove) Meer informatie >
 • Feestelijk verpakt
 • Direct geleverd
 • Hoge klanttevredenheid
€ 75,00
voor 2 personen

Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht door het Krekengebied en proef onderweg diverse streekbieren! Bij uw ontvangst krijgt u onder het genot van een lekker streekbiertje uitleg over de keuzemogelijkheden van uw route. Onder het genot van een Augustijn bier sluit u de dag af met een heerlijk diner.

... (Sint-Jan-In-Eremo, Oost-Vlaanderen (BE)) Meer informatie >
€ 49,00
voor 2 personen

Uw vriend(in) vindt een spa heerlijk, maar dan wel met badkleding aan? Dan is dit direct opgelost met dit arrangement, hier is badkleding namelijk verplicht. Geen excuus meer om niet heerlijk samen te gaan genieten van o.a. een lekkere hammam, de sauna, belevenisdouche en nog veel meer!

... (Kortrijk, West-Vlaanderen) Meer informatie >
65,00
p.p.

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari!

... (Diverse locaties in België en Nederland) Meer informatie >
€ 198,00
voor 2 personen

En... al jaren bij elkaar? Zin om uw partner eens écht te verrassen? Dit arrangement is speciaal samengesteld voor een huwelijksnacht revival! Of het nu voor een 1- of 25-jarig jubileum is... Dit arrangement is hét cadeau om het te kunnen vieren!

... (Nittel (DE) of Horst (NL)) Meer informatie >