Vang uw eigen garnalen...

vers uit de Noordzee!

Garnalen_vissen
Cadeaubon voor: Garnalen vissen op de Noordzee
Duur: Circa 3 uur
Waar: Oostende, West-Vlaanderen
Wanneer: Na reservering, maandag tot en met zondag
Prijs: € 40,00 p.p.
Refnr. 2474

Garnalen vissen op de Noordzee!

Gedurende deze vistocht gaat u garnalen vissen op de Noordzee. U vertrekt vanuit de haven van Oostende, waar kustvissers nog dagelijks verse garnalen aanvoeren. De door u gevangen garnalen gaat u ook zelf sorteren, spoelen, koken en... natuurlijk proeven!

Dit arrangement omvat:
- Vistocht op de Noordzee;
- U mag uw eigen vangst meenemen naar huis.

Ga garnalen vissen op de Noordzee!

Vanuit de haven van Oostende vertrekt u voor een bijzondere vistocht op de Noordzee, voor de Belgische kust. Het garnalenvissersvaartuig is op traditionele manier uitgerust, zodat u kunt ervaren hoe de Vlaamse vissers van oudsher de visserij beoefenden.

De Noordzeegarnaal wordt vooral aangetroffen op zand en zandslikbodems in ondiepe kustwateren. 's Zomers dichtbij de kust, waar de zon het water op temperatuur heeft gebracht. In de wintermaanden verder de zee in, in gebieden die nog niet zijn afgekoeld. 

De door u gevangen garnalen gaat u aan boord zelf sorteren, spoelen en koken. Vervolgens moeten de garnalen zo snel mogelijk weer worden afgekoeld. En... u krijgt circa 1 kg van uw eigen vangst mee naar huis, zodat u kunt genieten van een heerlijk vers garnaaltje.

Kortom: Sla uw eigen garnaal aan de haak!

Let op:
- De afvaarten zijn om 08.30 uur en om 13.30 uur.
- Dit arrangement wordt aangeboden vanaf Pasen tot midden november.

Heeft u vragen?

FeedbackCompany banner