TOP 10 Best verkocht...

voor samen!

€ 159,00
voor 2 personen

Maak een onvergetelijke tocht door Haspengouw op een Vespa! Ontdek samen de betoverende kastelen en de prachtige Haspengouwse vallei. Na de vesparoute geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in restaurant Place Verte, in het historische centrum van Sint-Truiden. La Vita è Bella!

... (Sint-Truiden en Haspengouw, Limburg) Meer informatie >
€ 85,00
voor 2 personen

Ga terug in de tijd met een schitterende oldtimer uit 1929 of 1932. Na een welkomstdrankje stapt u in de oldtimer met chauffeur en wordt u gereden langs de idyllische kreken van het Meetjesland. Bij terugkomst kunt u genieten van een huisgemaakt dessert met koffie.

... (Sint-Jan-in-Eremo, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 36,00
voor 2 personen

Maak samen een fietstocht langs de pittoreske dorpjes rond Veurne. Eenmaal bij Kasteel Beauvoorde zoekt u een mooi plekje uit in het park voor een heerlijke picknick! Geniet van lekkere streekproducten en het mooie kasteelpark.

... (Veurne, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 198,00
voor 2 personen

En... al jaren bij elkaar? Zin om uw partner eens écht te verrassen? Dit arrangement is speciaal samengesteld voor een huwelijksnacht revival! Of het nu voor een 1- of 25-jarig jubileum is... Dit arrangement is hét cadeau om het te kunnen vieren!

... (Nittel (DE) of Horst (NL)) Meer informatie >
€ 36,00
voor 2 personen

Heerlijk onbeperkt pannenkoeken eten. Dat kan op de Pannenkoekenboot! Terwijl u smikkelt van de lekkerste pannenkoeken die u naar eigen wens kunt garneren, kunt u ook genieten van het schitterende uitzicht op de haven van Antwerpen. Hoeveel pannenkoeken kunt u op?

... (Antwerpen (BE)) Meer informatie >
€ 49,00
voor 2 personen

In de prachtige koepelzaal van de Schouwburg in Antwerpen wordt iedere zondag een super-de-luxe brunch geserveerd. Een uitgebreid buffet à volonté, met heerlijke ontbijtgerechten en lekkere dessertjes!

... (Antwerpen) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 79,00
voor 2 personen

Romantiek met een klassiek Italiaans tintje! Ga samen een dagje touren op een Vespa, en ontdek door middel van GPS de mooiste pittoreske dorpjes en vele bezienswaardigheden. Je kunt kiezen voor een route door Sint-Truiden, Maasmechelen of Bocholt.

... (Sint-Truiden, Maasmechelen of Bocholt) Meer informatie >
€ 55,00
voor 2 personen

Samen een filmpje pakken is leuk, maar deze cinema biedt u zoveel meer! Zak lekker onderuit in uw VIP twin seat en geniet van de film, lekkere hapjes en een heerlijke fles Cava. Een uniek cinemaconcept in België!

... (Burcht, Antwerpen) Meer informatie >