Cadeau voor Hem - TOP 10

De best verkochte cadeaus voor Mannen

€ 150,00
p.p.

Oké... gas los en gaan! Met dit arrangement krijgt u de kans om in een raceklare BMW een aantal rondes los te gaan op een racecircuit naar keuze! U krijgt eerst de theorie uitgelegd, dan rijdt u mee met een ervaren coureur en vervolgens gaat u zelf racen!

... (Circuit Zolder (BE), Zandvoort (NL) of Assen (NL)) Meer informatie >
€ 27,00
p.p.

Op een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel in de Valkenburgse mergelgrotten. Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot.

... (Sibbergroeve Valkenburg (L) ) Meer informatie >
€ 59,00
p.p.

Tijdens deze 1.5 uur durende slipcursus begint u met een stukje theorie. Vervolgens gaat u de theorie in de praktijk toepassen waarbij u in de slipauto enkele noodstops maakt en de slippende auto onder controle leert te krijgen.

... (Brussel, Kortrijk, Limburg, Charleroi en Breda (NL) ) Meer informatie >
€ 62,50
p.p.

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari!

... (Diverse locaties in Nederland, België en Duitsland) Meer informatie >
€ 70,00
p.p.

Sommige dingen moet je gedaan hebben in je leven: duiken als een dolfijn en vliegen als een vogel. En dat ga je dus met dit arrangement doen! Nadat je in een wetsuit bent gehesen, ga je een compleet nieuwe sensatie beleven!

... (Wevelgem, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 75,00
voor 2 personen

Maak een heerlijke fiets- of wandeltocht door het Krekengebied en proef onderweg diverse streekbieren! Bij uw ontvangst krijgt u onder het genot van een lekker streekbiertje uitleg over de keuzemogelijkheden van uw route. Onder het genot van een Augustijn bier sluit u de dag af met een heerlijk diner.

... (Sint-Jan-In-Eremo, Oost-Vlaanderen (BE)) Meer informatie >
€ 74,50
p.p.

Beleef nu het ultieme gevoel van een skydive maar dan indoor. Hierbij hoef je geen sprong uit een vliegtuig te maken. Je zweeft op de kracht van de wind. Ervaar nu hoe het is om je armen te spreiden en.... te vliegen!

... (Roosendaal (NL) ) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 177,00
voor 2 personen

Bezoek samen één van de oudste brouwerijen in België die al sinds 1471 bestaat en ruik en proef de bieren ter plekke. In het hartje van Mechelen ligt dit historische brouwerijhotel waar u twee ontspannen nachten doorbrengt. Ontspannen en genieten!

... (Mechelen, België) Meer informatie >
€ 78,00
p.p.

Wie droomt er niet van? Onder begeleiding van een ervaren piloot maakt u een kennismakingsvlucht. Neem zelf het stuur in handen en ervaar het bijzondere gevoel van zelf vliegen. Fasten your seatbelt and enjoy the flight!

... (Buzet, Henegouwen) Meer informatie >
€ 40,00
p.p.

Gedurende deze vistocht gaat u garnalen vissen op de Noordzee. U vertrekt vanuit de haven van Oostende, waar kustvissers nog dagelijks verse garnalen aanvoeren. De door u gevangen garnalen gaat u ook zelf sorteren, spoelen, koken en... natuurlijk proeven!

... (Oostende, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 299,00
p.p.

Racen op het circuit is voor velen een droom. Deze complete racedag op Circuit Zandvoort is dan ook dé manier om u een dag lang een echte coureur te voelen! Van zelf rijden in een formulewagen tot meerijden met ervaren coureurs, u gaat het allemaal beleven!

... (Circuit Park Zandvoort (NL)) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau voor Hem

Geef een man een Avontuur cadeau! Super origineel om cadeau te geven aan een man. Wat heeft hij altijd al willen doen? Waar droomt hij van?

Voor iedere man is er een mooie belevenis. Of de man nu een echte actieheld is, of liever rustig geniet van een goed diner met een avontuurlijk biertje. Op SurpriseFactory.be vind je voor hem altijd het perfecte cadeau.

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een selectie gemaakt van de 10 leukste cadeaus voor mannen.