Cadeau voor Huwelijk & Trouw

Huwelijksverjaardagen en originele Trouwcadeaus!

€ 115,00
voor 2 personen

Ooit in een 19de eeuws kasteel geslapen? Dit mooie domein is een stukje paradijs op aarde. Midden in de natuur en naar de oorspronkelijk staat gerestaureerd, hier komt u volledig tot rust! U heeft de keuze uit 7 verschillende kamers met ieder een eigen thema.

... (Ruddervoorde, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 138,00
voor 2 personen

Maak een bijzondere tocht met een Vespa en geniet van een heerlijke picknick! Kies een leuke route uit en ga samen op pad. Elke route leidt u door een prachtige streek waar u halverwege kunt genieten van een streekgebonden picknick!

... (Sint-Truiden, Tongeren, Genk-Hasselt, Bocholt) Meer informatie >
€ 30,00
voor 2 personen

Ontdek de binnenstad van Gent op een wel heel bijzondere manier: per boot! Tijdens de veertig minuten durende rondvaart proeft u de unieke sfeer van het historische centrum. Onder het genot van een glas Cava kunt u onder andere de prachtige gevels van de Graslei bewonderen.

... (Gent, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 175,00
voor 2 personen

Een romantische koetsrit, een heerlijke picknick in het krekengebied, en een rit in een oldtimer cabrio van 1929. Een middag die zo uit een romantische zwart-wit film kan komen! Is jullie "lovestory" klaar voor deze mooie herinnering?

... (Sint-Jan-in-Eremo, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 71,90
voor 2 personen

Waar kunt u zich beter vermaken dan in een heerlijk subtropisch zwemparadijs? Beleef spannende momenten in de wildwaterbaan en kom tot rust in het Aziatisch vissersdorp waar u kunt snorkelen en prachtige vissen kunt spotten. Laat u tenslotte verrassen door een gevarieerd dinerbuffet!

... (Peer, Limburg (BE)) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau voor Huwelijk en Huwelijksverjaardag


Twee mensen die van elkaar houden. Is er iets mooiers dan dat? Een bezegeling van de liefde met een huwelijk is prachtig. En nog mooier is het om iedere huwelijksverjaardag te vieren! Van het eerste huwelijksjaar, tot een huwelijk van 25 jaar, of zelfs wanneer het bruidspaar 50 jaar getrouwd is, is het een feest waard! 

Ben je op zoek naar een cadeau voor een trouwdag of huwelijksverjaardag? Op SurpriseFactory.be hebben wij een selectie gemaakt van originele en romantische cadeaus.

Deze speciale gelegenheid verdient een speciaal cadeau!