Cadeau voor Huwelijk & Trouw

Huwelijksverjaardagen en originele Trouwcadeaus!

€ 138,00
voor 2 personen

Maak een bijzondere tocht met een Vespa en geniet van een heerlijke picknick! Kies een leuke route uit en ga samen op pad. Elke route leidt u door een prachtige streek waar u halverwege kunt genieten van een streekgebonden picknick!

... (Sint Truiden en Maasmechelen) meer over dit cadeau <
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 71,90
voor 2 personen

Waar kunt u zich beter vermaken dan in een heerlijk subtropisch zwemparadijs? Beleef spannende momenten in de wildwaterbaan en kom tot rust in het Aziatisch vissersdorp waar u kunt snorkelen en prachtige vissen kunt spotten. Laat u tenslotte verrassen door een gevarieerd dinerbuffet!

... (Peer, Limburg (BE)) meer over dit cadeau <
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau voor Huwelijk en Huwelijksverjaardag


Twee mensen die van elkaar houden. Is er iets mooiers dan dat? Een bezegeling van de liefde met een huwelijk is prachtig. En nog mooier is het om iedere huwelijksverjaardag te vieren! Van het eerste huwelijksjaar, tot een huwelijk van 25 jaar, of zelfs wanneer het bruidspaar 50 jaar getrouwd is, is het een feest waard! 

Ben je op zoek naar een cadeau voor een trouwdag of huwelijksverjaardag? Op SurpriseFactory.be hebben wij een selectie gemaakt van originele en romantische cadeaus.

Deze speciale gelegenheid verdient een speciaal cadeau!