Veelgestelde vragen

Bestellen en bezorging

 • Wat is de levertijd?

  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden. Of kies zelf een andere verzenddatum. Bestelt u na 16.00 uur of in het weekend? Dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verstuurd. De cadeaubon wordt verzonden in een blanco envelop en past in de brievenbus.

 • Direct ontvangen?

  Iemand direct verrassen? Na afronding van de bestelling kun je de cadeaubon(nen) direct downloaden en printen of e-mailen.

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Voor € 3,95 wordt uw bestelling in een feestelijke geschenkverpakking opgestuurd naar het adres van uw keuze.

 • Wat krijgt de ontvanger?

  Een super origineel cadeau met uw eigen persoonlijke tekst, verpakt in een mooie geschenkverpakking. Voorbeeld zien?! Klik hier.

 • Kan ik de cadeaubon naar de ontvanger laten versturen?

  In de bestelprocedure kunt u zelf aangeven waar we de cadeaubon naar toe moeten sturen. Dat kan naar uw eigen adres zijn of rechtstreeks naar de ontvanger.

 • Wat als de ontvanger en de gever op hetzelfde adres wonen?

  Om de verrassing niet te verstoren, staat op de envelop enkel ons adres vermeld. Hij of zij merkt dus niet dat het een cadeau is. U kunt de cadeaubon natuurlijk ook naar het adres van familie, vrienden of de buren laten sturen.

 • Kan ik een bestelling ook naar het buitenland versturen?

  Dat kan. U kunt elk gewenst adres invullen in de bestelprocedure. Houdt u rekening met een levertijd van 2 tot 6 werkdagen naar een bestemming binnen Europa en 3 tot 9 werkdagen buiten Europa. Er zijn geen extra kosten verbonden aan verzending naar het buitenland.

Verzilveren en reserveren

 • Hoe lang is de cadeaubon geldig?

  Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger heeft zo alle tijd om een geschikte datum te reserveren.

 • Hoe weet ik welke data beschikbaar zijn?

  Alle cadeaubonnen zijn 1 jaar lang geldig. De ontvanger heeft zo alle tijd om zelf een geschikte datum te kiezen. Gegevens om te reserveren worden vermeld op de cadeaubon.

 • Hoe kan ik een reservatie maken?

  Alle cadeaubonnen zijn 1 jaar lang geldig. Op de cadeaubon worden de contactgegevens van de organisator vermeld. Aan de hand van deze gegevens kan de ontvanger zelf reserveren.

 • Kan ik mijn cadeaubon aan iemand anders geven?

  Dat kan. De cadeaubon is niet naamsgebonden en kan dus ook gebruikt worden door iemand anders.

 • Waar kan ik terecht met een klacht?

  Klachten betreffende een activiteit en/of de organisator kunt u het beste direct ter plaatse melden. De organisator kan op dat moment nog werk maken van uw klacht, terwijl SurpriseFactory hier achteraf niet veel meer aan kan doen. Uiteraard kunt u hier wel altijd schriftelijk melding van maken bij SurpriseFactory. Klachten betreffende onze dienstverlening kunt u e-mailen naar info@surprisefactory.eu. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen inhoudelijk te reageren op uw klacht. Het is ook mogelijk om een klacht/geschil aanhangig te maken bij het Europese platform voor online geschilbeslechting

Betalen

 • Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

  U kunt volkomen veilig betalen via Mister Cash, KBC Online, creditcard of via een overschrijving.

 • Kan ik betalen vanuit het buitenland?

  Dat is mogelijk via overschrijving. Wanneer u kiest voor deze betaaloptie ontvangt u naast ons rekeningnummer ook de IBAN gegevens. Het IBAN rekeningnummer is BE88 7330 5496 1341 en de BIC code is KREDBEBB.

 • Hoe kan ik mijn algemene waardecheque verzilveren?

  Op uw waardecheque wordt een uitgebreide uitleg vermeld over het verzilveren. U kunt de codes van uw cheque in de winkelwagen opgeven. De waarde van de cheque wordt vervolgens in mindering gebracht op de prijs van het gekozen cadeau.

   

 • Wordt op de cadeaubon de prijs vermeld?

  Op de cadeaubonnen voor arrangementen en activiteiten wordt geen prijs vermeld. Op de algemene waardecheques wordt de gekozen waarde vermeld, zodat de ontvanger weet welk bedrag hij of zij kan besteden.