Cadeaubon - TOP 10

Hier vindt u de best verkochte cadeaubonnen

€ 150,00
p.p.

Oké... gas los en gaan! Met dit arrangement krijgt u de kans om in een raceklare BMW een aantal rondes los te gaan op een racecircuit naar keuze! U krijgt eerst de theorie uitgelegd, dan rijdt u mee met een ervaren coureur en vervolgens gaat u zelf racen!

... (Circuit Zolder (BE), Zandvoort (NL) of Assen (NL)) Meer informatie >
€ 55,00
voor 2 personen

Samen een filmpje pakken is leuk, maar deze cinema biedt u zoveel meer! Zak lekker onderuit in uw VIP twin seat en geniet van de film, lekkere hapjes en een heerlijke fles Cava. Een uniek cinemaconcept in België!

... (Burcht, Antwerpen) Meer informatie >
€ 198,00
voor 2 personen

En... al jaren bij elkaar? Zin om uw partner eens écht te verrassen? Dit arrangement is speciaal samengesteld voor een huwelijksnacht revival! Of het nu voor een 1- of 25-jarig jubileum is... Dit arrangement is hét cadeau om het te kunnen vieren!

... (Nittel (DE) of Horst (NL)) Meer informatie >
€ 159,00
voor 2 personen

Maak een onvergetelijke tocht door Haspengouw op een Vespa! Ontdek samen de betoverende kastelen en de prachtige Haspengouwse vallei. Na de vesparoute geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in restaurant Place Verte, in het historische centrum van Sint-Truiden. La Vita è Bella!

... (Sint-Truiden en Haspengouw, Limburg) Meer informatie >
€ 78,00
p.p.

Wie droomt er niet van? Onder begeleiding van een ervaren piloot maakt u een kennismakingsvlucht. Neem zelf het stuur in handen en ervaar het bijzondere gevoel van zelf vliegen. Fasten your seatbelt and enjoy the flight!

... (Buzet, Henegouwen) Meer informatie >
€ 22,00
p.p.

In het historische stadshart van Gent wordt u even helemaal ondergedompeld in Schotse sferen! Ervaar de diversiteit van whisky door het proeven van verschillende malt whisky's. De zeer ervaren whiskykenner vertelt u daarbij alles over deze prachtige drank.

... (Gent, België) Meer informatie >
€ 40,00
p.p.

Gedurende deze vistocht gaat u garnalen vissen op de Noordzee. U vertrekt vanuit de haven van Oostende, waar kustvissers nog dagelijks verse garnalen aanvoeren. De door u gevangen garnalen gaat u ook zelf sorteren, spoelen, koken en... natuurlijk proeven!

... (Oostende, West-Vlaanderen) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 62,50
p.p.

Bijna iedere man herkent het gevoel: hoe vaak gaat het autoraampje niet naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Of wordt er jaloers nagekeken zodra het rode racemonster voorbij is? Vanaf nu is dat verleden tijd: dit is jouw kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari!

... (Diverse locaties in Nederland, België en Duitsland) Meer informatie >
€ 49,00
voor 2 personen

In de prachtige koepelzaal van de Schouwburg in Antwerpen wordt iedere zondag een super-de-luxe brunch geserveerd. Een uitgebreid buffet à volonté, met heerlijke ontbijtgerechten en lekkere dessertjes!

... (Antwerpen) Meer informatie >
€ 59,00
p.p.

Tijdens deze 1.5 uur durende slipcursus begint u met een stukje theorie. Vervolgens gaat u de theorie in de praktijk toepassen waarbij u in de slipauto enkele noodstops maakt en de slippende auto onder controle leert te krijgen.

... (Brussel, Kortrijk, Limburg, Charleroi en Breda (NL) ) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Originele Cadeaubon geven?


Kies dan een cadeaubon voor een Dagje Uit Cadeau! 
Dat is wel een héle leuke cadeaubon om te ontvangen.

Hier vindt u de 25 populairste cadeaubonnen van SurpriseFactory.be. Dus twijfelt u over het juiste cadeau voor hem of haar? De arrangementen in deze lijst zijn gegarandeerd een goede keuze.

Over de Cadeaubon
De cadeaubon wordt in een blanco envelop verzonden, en past gewoon in de brievenbus. 
Op de cadeaubon staat natuurlijk geen waarde vermeld. U kunt de bon kosteloos voorzien van een persoonlijke tekst. Zo wordt het een heel persoonlijk cadeau.