Van relatiegeschenk tot jubileumcadeau...

Wij helpen u graag!

✓ Persoonlijke benadering

Wij denken graag mee om van uw zakelijke cadeau een succes te maken. Mail naar: zakelijk@surprisefactory.eu of bel: 03-5009126. Hier kunt u terecht voor al uw vragen met betrekking tot ons aanbod, of voor een eventuele bestelling. Vandaag gemaild is op werkdagen binnen 24 uur van ons een antwoord. Geen tijd om zelf te bestellen? Wij nemen al het werk uit handen!

✓ In eigen brievenbus

Zelf niet de gelegenheid om de cadeaubon persoonlijk te overhandigen? Geen probleem, wij kunnen iedere cadeaubon separaat versturen, dus ieder personeelslid kan de cadeaubon op zijn of haar eigen adres ontvangen.

✓ Betaling op factuur

Bij een grote order kunnen wij ons goed voorstellen dat het handiger is om op factuur te betalen, dit vinden wij helemaal geen probleem. De betalingstermijn die wij hiervoor hanteren is 10 werkdagen.

✓ Persoonlijk cadeau, maar toch zelf kiezen

Wij verkopen onder andere een algemene cadeaubon met een zelf te kiezen waarde, waardoor de ontvanger zelf kan kiezen uit ons brede assortiment. Doordat de cadeaubon gepersonaliseerd kan worden, kunt u toch een persoonlijke touch meegeven, maar tegelijkertijd hoeft u niet de keuze te maken of u uw personeel uit het vliegtuig laat springen of bijvoorbeeld laat genieten van een Dinner Cruise.

Zoek in alle Cadeaus >

Informatie aanvragen?

Voor een persoonlijk advies, een offerte en iedere zakelijke vraag staan Corine en Marian voor je klaar!

E. zakelijk@surprisefactory.eu 
T. 03-5009126

Van relatiegeschenk tot jubileumcadeau…

Bij SurpriseFactory bent u aan het juiste adres voor alle zakelijke cadeaus.
Van een verjaardagscadeau voor een collega tot 1000 cadeaubonnen voor een Joint Promotion.

Cadeau voor medewerkers

Een persoonlijk cadeau kan ervoor zorgen dat uw werknemer erkenning ook voelt, aangezien u als werkgever moeite hebt gedaan voor het cadeau. Hier ligt dus zeker een kans voor de werkgever, die relatief eenvoudig opgepakt kan worden bij SurpriseFactory! Of het nu 1 of 1000 cadeaubonnen zijn die u wilt weggeven: ze kunnen per stuk gepersonaliseerd worden en al wilt u 1000 verschillende cadeaubonnen, voor ons is het geen probleem.

Kerstgeschenken

Hét moment waarop iedere werknemer wel een cadeautje verdient is bij uitstek Kerstmis. Een kerstcadeau voor uw personeel is ook een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en te motiveren voor het komende jaar. Een korte tekst op de cadeaubon zegt vaak al heel veel voor de ontvanger, dus te mooi om deze kans te laten liggen! U kunt hierbij kiezen voor een algemene cadeaubon met diverse waardes, maar bijvoorbeeld ook voor een heerlijke overnachting.

Cadeau collage met Kok

Relatiegeschenken

Er weleens aan gedacht om een goede zakelijke relatie te verrassen? Juist een geschenk wat "out of the box" is bedacht wordt door velen meer gewaardeerd. Geef de ontvanger zelf de keuze uit 1 van de vele belevenissen op onze website door middel van een algemene cadeaubon. Of laat uw zakenpartner genieten van bijvoorbeeld een dinercruise.

Incentive zakelijk

Incentive

Van plan om werknemers te gaan belonen voor het behalen van de targets? Of misschien een leuke motivator om de targets juist te gaan halen? Neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.


Man met cadeau

Jubileum cadeau voor werknemer

Een vaste kracht is voor een bedrijf van onschatbare waarde en dit wilt u als werkgever ook laten zien. Tegenwoordig komt het steeds minder voor dat een medewerker 12,5 jaar, 25 jaar, of zelfs 40 jaar in dienst is. Maar gelukkig kan wel vaak het 5-jarig dienstverband gevierd worden. Het effect van het in het zonnetje zetten van een werknemer met een jubileum gaat verder dan u zou denken. Niet alleen de desbetreffende werknemer voelt zich gewaardeerd, maar het laat ook aan de andere werknemers zien hoe men binnen het bedrijf gewaardeerd wordt.

Huwelijkscadeau voor een medewerker

En ja hoor... nadat uw werknemer een paar dagen van tevoren al vrij heeft genomen, is het nu dan zover dat hij of zij het ja-woord gaat geven. En of u nu een huwelijks ABC op gaat voeren of liever op gepaste afstand van de dansvloer blijft: het wordt gewaardeerd dat u als werkgever op het feestje aanwezig bent. En voor romantische cadeaus bent u bij ons op het juiste adres! Wat dacht u van een huwelijksnacht revival, een super leuk en romantisch weekendje weg. Of een diner op 135 meter hoogte!

Verjaardagscadeau "van de Baas"

Er wordt een heerlijk gebakje op uw bureau gezet en het zweet breekt u uit: waaraan heeft u dit te danken... zou die leuke werknemer jarig zijn (geweest)? Probeer hier als werkgever toch op te letten, want het is een belangrijke blijk van waardering om voorbereid te zijn op een verjaardag. Hierbij is vaak het ludieke van een cadeau vele malen belangrijker dan de waarde. Wat denkt u er van die sportieveling te laten grotbiken, of die zoetekauw een high tea workshop cadeau te geven? Gegarandeerd een schot in de roos!