Cadeau voor Haar - TOP 10

De leukste (verjaardags)cadeaus voor vrouwen!

€ 45,00 per uur

Wat geeft u de vrouw die het liefst hele dagen in het winkelcentrum doorbrengt? Of juist de vrouw die allesbehalve tijd in het shoppen wil steken? Precies: een Personal Shopper! Leer in één uur de juiste look om er stralend uit te zien!

... (Gent, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 39,00
p.p.

Ga voor een super dag in Londen! In een comfortabele bus wordt u naar Londen gereden en in de vroege ochtend komt u aan in één van de mooiste steden van Europa. Na een korte stadstour kunt u op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen. En helemaal lekker: aan het einde van de dag wordt u weer relaxed terug naar België gereden!

... (Londen, Engeland) Meer informatie >
€ 65,00
p.p.

In deze workshop leert u met kneedbaar zilver uw eigen juweel te maken. U heeft de keuze om een hanger, ring of oorbellen te maken. Na de workshop kunt u uw eigen juweel direct mee naar huis nemen zodat u er nog jaren plezier van heeft! Haal de creativiteit maar uit de kast!

... (Zie omschrijving) Meer informatie >
€ 180,00
per fotoshoot

Schitterende foto's van uzelf of foto's waar u samen perfect op staat? Haal het fotomodel in u naar boven en met behulp van een professionele visagiste en een professionele fotograaf krijgt u de gelegenheid om een schitterende fotoserie in uw bezit te krijgen!

... (Dendermonde, Oost-Vlaanderen (BE)) Meer informatie >
€ 25,00
p.p.

Gun uzelf een rustgevende dag en ontdek de ontspanningsmogelijkheden in een watertempel! Verzorg uw huid en spieren in een hydromassagebad, kom tot rust met onderwatermuziek of in één van de sauna's. Het maakt niet uit wat u doet; deze dag staat in het teken van rust en ontspanning!

... (Buggenhout, Oost-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 35,00
p.p.

In het bruisende uitgaanscentrum van Oostende ga je aan de slag met de hipste cocktails. Shake een Gin Fizz of maak een Mojito en proef ondertussen heerlijke Tapas. Na deze workshop serveer je voortaan zelf de lekkerste cocktails!

... (Oostende, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 98,00
voor 2 personen

Met een perfecte combinatie van luxe, goede smaak en elegantie, in een eigen familiale stijl, er eens lekker een weekendje tussenuit! Na een dagje shoppen, kunt u lekker ontspannen in uw comfortabele kamer in het Hampshire Inn. ’s Morgens wacht er een heerlijk uitgebreid ontbijt!

... (Genk, België) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 35,00
p.p.

Voel u voor één dag boer of boerin en knuffel met de koeien! U wordt ontvangen met hapjes en drankjes en u krijgt, voorzien van overall, boerenzakdoek en laarzen, een rondleiding over de boerderij. Knuffel de koeien en ervaar de rustgevende werking!

... (Poppel, Antwerpen (BE)) Meer informatie >
€ 79,00
voor 2 personen

Romantiek met een klassiek Italiaans tintje! Ga samen een dagje touren op een Vespa, en ontdek door middel van GPS de mooiste pittoreske dorpjes en vele bezienswaardigheden. Je kunt kiezen voor een route door Sint-Truiden, Maasmechelen of Bocholt.

... (Sint-Truiden, Maasmechelen of Bocholt) Meer informatie >
€ 49,00
voor 2 personen

Uw vriend(in) vindt een spa heerlijk, maar dan wel met badkleding aan? Dan is dit direct opgelost met dit arrangement, hier is badkleding namelijk verplicht. Geen excuus meer om niet heerlijk samen te gaan genieten van o.a. een lekkere hammam, de sauna, belevenisdouche en nog veel meer!

... (Kortrijk, West-Vlaanderen) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau voor Haar

Origineel cadeau voor een vrouw nodig? 
Geef haar een dagje Uit Cadeau. Gaat het om een verjaardagscadeau, of is er een andere gelegenheid om haar een cadeau te geven? Een vrouw verdient een speciaal cadeau. Een dagje uit cadeau gaat zij nooit meer vergeten!

Hier vindt u de 10 leukste cadeautips voor haar. Met één van deze originele cadeaus voor vrouwen gaat u haar zeker verrassen!