Verjaardag - Dé cadeau TOP 10

Leuke verjaardagscadeaus voor man of vrouw!

€ 22,00
p.p.

In het historische stadshart van Gent wordt u even helemaal ondergedompeld in Schotse sferen! Ervaar de diversiteit van whisky door het proeven van verschillende malt whisky's. De zeer ervaren whiskykenner vertelt u daarbij alles over deze prachtige drank.

... (Gent, België) Meer informatie >
€ 110,00
p.p.

Sommige dingen in het leven moet je gewoon van je bucketlist af kunnen strepen en dit is er één van! Beleef de magie van dolfijnen van dichtbij. U krijgt nu de kans om in hun wijze en vriendelijke ogen te kijken en daadwerkelijk contact te maken met de dolfijnen.

... (Brugge, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 150,00
p.p.

Oké... gas los en gaan! Met dit arrangement krijgt u de kans om in een raceklare BMW een aantal rondes los te gaan op een racecircuit naar keuze! U krijgt eerst de theorie uitgelegd, dan rijdt u mee met een ervaren coureur en vervolgens gaat u zelf racen!

... (Circuit Zolder (BE), Zandvoort (NL) of Assen (NL)) Meer informatie >
€ 27,00
p.p.

Op een speciaal voor de grot aangepaste mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel in de Valkenburgse mergelgrotten. Onder leiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot.

... (Sibbergroeve Valkenburg (L) ) Meer informatie >
€ 20,00
p.p.

Geef je over aan pure ontspanning en geniet een complete dag in een super moderne spa. Ruim 700 m2 vol met relaxmogelijkheden, van een heerlijke sauna tot aan de relaxruimte op het schitterende terras met panoramisch uitzicht over Genk.

... (Genk, Limburg) Meer informatie >
€ 70,00
p.p.

Sommige dingen moet je gedaan hebben in je leven: duiken als een dolfijn en vliegen als een vogel. En dat ga je dus met dit arrangement doen! Nadat je in een wetsuit bent gehesen, ga je een compleet nieuwe sensatie beleven!

... (Wevelgem, West-Vlaanderen) Meer informatie >
€ 40,00
p.p.

Gedurende deze vistocht gaat u garnalen vissen op de Noordzee. U vertrekt vanuit de haven van Oostende, waar kustvissers nog dagelijks verse garnalen aanvoeren. De door u gevangen garnalen gaat u ook zelf sorteren, spoelen, koken en... natuurlijk proeven!

... (Oostende, West-Vlaanderen) Meer informatie >
  • Feestelijk verpakt
  • Direct geleverd
  • Hoge klanttevredenheid
€ 80,00
per fotoshoot

Laat super mooie foto's van uzelf of samen met uw vriend(in) maken! De fotograaf begeleidt u volledig om zodoende het fotomodel in u naar boven te halen. Met de juiste pose en tips van de fotograaf zult u blij verrast zijn over het resultaat. Dat beloven schitterende foto's te worden!

... (Dendermonde, Oost-Vlaanderen ) Meer informatie >
€ 59,00
p.p.

Tijdens deze 1.5 uur durende slipcursus begint u met een stukje theorie. Vervolgens gaat u de theorie in de praktijk toepassen waarbij u in de slipauto enkele noodstops maakt en de slippende auto onder controle leert te krijgen.

... (Brussel, Kortrijk, Limburg, Charleroi en Breda (NL) ) Meer informatie >
€ 90,00
voor 2 personen

Bezoek het eeuwenoude grottenstelsel van Geulhem. Heerlijk verwarmd, geheel in sfeer aangekleed met een gezellig brandende open haard en met meer dan 200 fonkelende kaarsen. Hier staat een super-de-luxe 6-gangen brunch voor u klaar!

... (Berg en Terblijt (Maastricht), NL) Meer informatie >
€ 55,00
voor 2 personen

Samen een filmpje pakken is leuk, maar deze cinema biedt u zoveel meer! Zak lekker onderuit in uw VIP twin seat en geniet van de film, lekkere hapjes en een heerlijke fles Cava. Een uniek cinemaconcept in België!

... (Burcht, Antwerpen) Meer informatie >
Naar alle originele cadeaus >>

Cadeau voor een verjaardag nodig?


Een origineel verjaardagscadeau vinden is een leuke uitdaging die ieder jaar terugkeert. U wilt iets origineels geven, iets onvergetelijks, en bovenal... een cadeau wat hij of zij nog niet heeft! 

Met één van deze cadeaus van SurpriseFactory.be geeft u gegarandeerd een leuk verjaardagscadeau. Het zal waarschijnlijk niet op het verlanglijstje van de jarige staan, maar des te groter de verrassing!